Nyheder

Fyns MC Festival stopper - 18/11/2016

Kære festival gæster.

Det er med blødende hjerte at vi må meddele at der ikke vil være Fyns MC Festival i 2017.
Tiden er kommet til at vi stopper med vores elskede motorcykelfestival.
Hvorfor nu det vil I nok spørge?
Der er to ret så vigtige årsager til denne beslutning.
Det er vanskeligt at skaffe nok frivillige hænder til at skabe de smukke rammer i Tusindåsskoven og endnu sværere at få dem væk igen efter festen. Syndromet ”Tordenskjolds soldater” kender alle frivillige foreninger, men vores soldater kan og vil ikke stå alene længere. Vi vil heller ikke købe denne arbejdskraft, da det også strider mod vores opfattelse af en frivillig forening.
Økonomien i Festivalen bløder også. Regnskabet for 2016 viser et ret stort underskud, selvom der kom de gæster der var budgetteret med. Omkostningerne til afholdelse af Festivalen har været markant stigende de seneste år. Alle priser hos leverandørerne stiger hele tiden, og vi anser det ikke for realistisk at hæve vores priser for gæsterne. Faktisk har de seneste år kun lige kunne hænge sammen økonomisk.
Konceptet for Fyns MC har altid været at skabe de bedst mulige rammer, med god musik, underholdning, samt sjove og anderledes barer. Hvis vi begynder at spare på de forhold, for at fastholde festivalen ryger vores ide og koncept. Det vil vi simpelthen ikke.

Vi kan med oprejst pande og stolthed se tilbage på 15 sjove og fantastiske festivaler, med en masse glade gæster. Det har været sjovt for os som arrangører, selvom det i den grad også har været hårdt arbejde. Vi vil gå så langt at sige at vi med Fyns MC har været med til at skabe et unikt og nyskabende MC Event, der har tiltrukket MC fans fra hele Europa.
Der skal lyde en kæmpe stor tak til alle vores gæster, Odense Kommune, samarbejdspartnere, sponsorer og allermest til alle de fantastiske frivillige der har hjulpet gennem årene og gjort festivalen mulig.

Foreningen Fyns MC Festival vil bestå, da sammenholdet og samarbejdet mellem de Fynske MC klubber er blevet en del af klubbernes DNA. Dette samarbejde vil vi nu koncentrere os om at styrke og udvikle endnu mere.
Derfor vil der fra tid til anden blive arrangeret små events for at fastholde kammeratskabet og samarbejdet. Og naturligvis fordi vi er nogle festglade tosser J
Hvem ved, måske får klubberne på et tidspunkt en kæmpe vitaminindsprøjtning i form af nye friske folk, der vil genrejse MC Festivalen. Alt er muligt.

Vi håber på forståelse for bestyrelsens beslutning.

Endnu en gang tak til jer alle.
Vi ses på landevejen og til alle de andre fede træf i DK…

På bestyrelsens vegne
Fyns MC Festival.

Sponsorer

h
h
h
h
h
h

Festival

Falen, 5250 Odense SV, Danmark

Festival og camping område

Festival and camp site.

Sprog
Kontakt

Fyns MC Festival
v/Morten Østlund
Sdr. Boulevard 232, 2. sal
5000 Odense C

info@fynsmcfestival.dk