Gæstebog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

31 thoughts on “Gæstebog

 1. Ejj har først lige set, at i ikke kommer tilbage næste år. Ærgeligt, men jeg kan også godt forstå jeres beslutning. Tak for nogle rigtig fede stunder, og nogle helt fantastiske arrangementer. Held og lykke til jer alle i fremtiden 🙂

  Hilsen Simon
  http://www.bedstecasinospil.dk/

 2. You might appreciate an old PS2/Dreamcast game called Ecco: Defender of the There’s a stage of the game full of spiky scary looking whales and dolphins like this and also hella cool industrial tube levels and fire and

 3. Tak for en god Festival 2016,ville lige høre hvor i får lavet jeres T-shirts, da det er kanon god kvalitet,så var interesseret i at få lavet nogle til vores Club..
  Mvh:Mons,sønderjylland

 4. Tak for et hyggeligt træf,var oppe og se ulven Peter i det store telt blev overraskede over folk var hel vilde ,men dansk musik som folk kan synge med på er in ,så synes at i til næste år skal rykke Kim Larsen jam en lille pose støj ind i det store aftenen hilsen Danny

 5. hej. ;( har købt alle dage og kom torsdag ved 15.00 tiden alene men der er ikke plads til kun en. mvh caa

 6. Hej Sune. Der var god plads sidste år. Det er kun halvdelen af Campen der kan reserveres, og vi har altid mulighed for at åbne mere camp. Det gælder også i år.

 7. Sidste år kørte vi rundt meget længe for at finde en plads, og til sidst fik vi heldigvis lov til at smide vores telt i udkanten af en anden lejr som havde reserveret plads på forhånd. Man skal nærmest reservere for at være sikker på at kunne finde et sted hvor man kan slå telt op. Det er i mine øjne en forkert retning.

 8. Hej Danni.
  Kim Larsen musik skal nok finde vej tilbage til Fyns MC, men vi kan naturligvis ikke lave det samme program hvert år.
  Hej Marianne.
  15 års er efter vores opfattelse ikke et rundt jubilæum 🙂

 9. Hi Douglide.
  It is only in the orange and red area that booking is possible. The rest of the campground is open for all other arriving bikers, single or in groups. And there is always enough space.

 10. Hi your booking system sucks why do i need to book 8 3 Days tickets to get a tent Place,so bikers that arrive as single or a couple maybe cant get a Place for a tent

 11. Har prøvet og maile til Michael vdr stadeplads men intet svar, er han blot travl eller hvad går galt. Har vi evt et nummer då ringer jeg ham op.
  Mvh Rune Jørgensen

 12. Vedr. MC paraden lørdag…hvilken rute køres der? Er flere som plejer at ‘ta opstilling’ på Hjallesevej 😉

Jeg ville godt betale 100-200kr mere for At komme til jeres festival.. i har været billige i forvejen så sæt prisen op hvis det hjælper.. savner Fyns MC Festival 🍺🍺🍺 skål. Kh en 🐌 ... See MoreSee Less

View on Facebook

Det er jo en helt mærkelig weekend, man sidder jo tænker på Fyns mc festival, mistede sidste år mit 10 år i træk da jeg blev kørt ned en uge før træffe og efter et stykke tid fik man den sørgelig besked intet Fyns festival, vi er mange der savner det. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Va så venner. 🙂

Nu har vi måttet undvære festen på Fyn længe nok.

Er I klar til igen at arrangere det for os i 2018? 🙄😎😎
... See MoreSee Less

View on Facebook

Kære venner

Tak for alle de positive kommentarer og mails omkring vores beslutning om at stoppe med Fyns MC Festival. Det varmer trods det er det var en hård beslutning for arrangørerne. Det betyder meget for os at vi har haft jeres opbakning.
Endnu gang tak til at alle vores trofaste hjælpere. De blev fejret på behørig vis ved vores årlige hjælperfest i februar. Der var vist ingen der gik tørstige hjem. Det var en forrygende aften med masser af rock, dans og øl i stride strømme.
Foreningen har også fået afholdt generalforsamling og der er nu fokus på at samle et nyt lille hold der skal se hvad pokker vi så i fællesskab kan finde på af skøre ting her på Fyn.
En ting er sikker! Ånden og kammeratskabet bagved Foreningen Fyns MC Festival lever i bedste velgående!!

Vi ses på to hjul rundt om i den danske MC sommer :-)
... See MoreSee Less

View on Facebook

Vi takker for en kanon hygsom aften, til den sidste medhjælper fest på posten.dejligt at se jer alle sammen. En rigtig god afslutning på Mc festivallen, men også lidt sørgmodigt at skulle sige farvel vores allesammens hjerte barn ..Lad os nu ikke glemme alle de sjove stunder vi har tilbragt sammen med en masse dejlige mennesker igennem årerne . De fynske klubber kan godt være stolte , vi har nemlig noget.. Som ingen andre har ..SAMMENHOLD.. Hvor vi trods forskelligheder og forskellig smag i mc.. Mænd..kvinder og også nok øl, altid er velkomne hos hinanden. så til de fynske klubber skide godt gået og til alle medhjælpere, uden jer var det aldrig gået.... SIKKE EN FEST...DEN SLUKKER OG LUKKER MED STIL...B-)
DEN ROS SKAL VI HA B-) PÅ SJAKKETS VEGNE SØREN SPEEDY B-)
... See MoreSee Less

View on Facebook

Sponsorer

h
h
h
h
h
h

Parkering / Parking

Falen, 5000 Odense C, Danmark

Gratis parkeringspladser

Free parking.

Festival

Falen, 5250 Odense SV, Danmark

Festival og camping område

Festival and camp site.

Sprog
Kontakt

Fyns MC Festival
v/Morten Østlund
Sdr. Boulevard 232, 2. sal
5000 Odense C

info@fynsmcfestival.dk