Nyheder

Tak for i år. - 29/08/2016

Kære MC folk.

Festivalen og de mange hundrede frivillige takker jeg alle for en rigtig fed weekend i Tusindårsskoven. Vi er glade for at så mange bakker op om vores festival gennem 15 år. Mere end 2500 gæster festede og hyggede sig over 3 dage.
Bestyrelsen og de mange frivillige vil nu nyde at en endnu en god festival er overstået, og begynde på evaluering og planlægning af næste års festival.

Vi har allerede fået rigtig mange glade beskeder fra jer, der udtrykker stor tilfredshed med festivalen – tusind tak for det. Der er også velmenende kommentarer til forbedring af festivalen – dem sætter vi ligeså stor pris på.

Én ting som vi dog med sikkerhed ikke kan ændre på, er prisniveauet i barerne. For at denne festival skal kunne løbe rundt, er vi nød til at tjene på drikkevarerne for at kunne betale for hele det setup som vi skaber i Tusindårsskoven. Og det er langt fra billigt. Det er også vigtigt at bemærke at Fyns MC Festival er en forening, dannet af arrangør klubberne. Foreningens evt. overskud bliver i foreningen, og kan på ingen måde komme arrangørklubberne til gode. Dermed kan vi med god samvittighed sige at vi bestemt ikke er et profit-træf, som enkelte gæster gør det til. 15 kr. for en dåseøl der er købt i Danmark kan bare ikke gøres billigere.

Vi glæder os til at se jer alle og gerne endnu flere næste år, som altid i uge 33.

Vær velkommen til at skrive til os med ris, ros eller gode idéer J

 

Endnu en gang tak for i år

Fyns MC video

Mvh.

Fyns MC Festivals bestyrelse.

Sponsorer

h
h
h
h
h
h

Festival

Falen, 5250 Odense SV, Danmark

Festival og camping område

Festival and camp site.

Sprog
Kontakt

Fyns MC Festival
v/Morten Østlund
Sdr. Boulevard 232, 2. sal
5000 Odense C

info@fynsmcfestival.dk